Bästa espressomaskinerna i budgetskiktet
Melitta Enjoy Therm
9.3
Melitta Enjoy Therm
279:-
Köp nu
Under 1,500:-
Bästa espressomaskinerna i mellanskiktet
Philips HD7762
9.5
Philips HD7762
1,299:-
Köp nu
Under 4,500:-
Visa alla

Krups espressomaskin

Krups espressomaskin är ett ledande märke när det gäller att brygga espresso. Krups har många olika varianter och modeller i olika utföranden och med olika funktioner som skräddarsyr det man behöver för att få till en god kopp espresso. Krups har helautomatiska espressomaskiner som gör jobbet hela vägen från att mala kaffebönorna till att filtrera kaffet ner i koppen. De har även kombinerade espresso-/kaffebryggare som är perfekt om man fortfarande vill ha vanligt bryggkaffe emellanåt.

Krups espressomaskiner håller en hög standard och det märks även i designen då de är sofistikerade och ser mycket moderna ut. En del har färgskärm med pekfunktion så man lätt kan navigera sig fram till en god kopp espresso medan andra har klassiska knappar som är lättanvända. Krups espressomaskiner har metallkvarnar vilket gör att kaffebönorna mals ner jämnt och fint och vilket också bibehåller skarpheten i kvarnen på ett mycket effektivt sätt.

En del espressomaskiner från Krups har även automatisk rengöring av ångröret vilket gör att man inte behöver ta isär det själv för att göra rent. Krups espressomaskiner är godkända av den tyska konsumentorganisationen TÜV. Något som är väldigt smart är att på vissa modeller från Krups så finns det inbyggd koppvärmare så att espresson håller en bra temperatur hela tiden, för en espresso som har kallnat och återuppvärmts smakar inte speciellt bra. Och espressomaskinerna håller även en ideal värme på 92 grader vilken är essentiell för att kunna brygga en god kopp espresso. Detta görs genom ett så kallat kompakt termoblockystem.

En epsressomaskin från Krups är en maskin som håller standarden för en mycket kvalitativ och god espresso och som har många funktioner som gör att den inte sviktar i presterande. Krups har gjort kaffemaskiner av olika slag genom åren och har därför gjort sig erkänd inom espressomaskiner bland annat. Och eftersom man även kan brygga andra sorters kaffe i flera espressomaskiner från Krups så får man så att säga en bonus då menyn är varierande. En espressomaskin från Krups är absolut ett bra val om man är ute efter en maskin som klarar av flera funktioner och som är lättanvänd.

Espressomaskin

Espresson har haft en stor genomslagskraft och är något som både finsmakare och dagliga kaffedrickare uppskattar.

Läs mer

Espressomaskin bäst i test

Att hitta den bästa espressomaskinen är något som kan vara svårt då det finns en hel del modeller och märken på dagens marknad

Läs mer